Leroy George speler van het seizoen vvsb

In de zondagse Derde Divisie blijft VVSB in blakende vorm acteren. De Noordwijkerhouters boekten tegen JOS/Watergraafsmeer (5-2) alweer de zevende zege op rij. In de zaterdagse variant bleven FC Rijnvogels en Ter Leede zonder zege,

Leroy George is toch wel één van de openbaringen van het seizoen. Hij maakte tegen JOS drie treffers en bracht daarmee zijn totaal op zeventien in evenzovele wedstrijden. Halverwege was het 1-1. De Amsterdammers kwamen al na drie minuten aan de leiding via een benutte strafschop, waarna Danny Bakker in de 27e minuut voor de 1-1 zorgde.

In de tweede helft was het de George-show. Hij tekende voor de 2-1, 3-1 en 5-1. De vierde Noordwijkerhoutse treffer werd gemaakt door Ian van Oterlo. JOS produceerde nog wel een tweede treffer, maar dat deerde de thuisploeg allerminst. VVSB zal hopen dat ADO ’20 zondag niet weer het verschil op tien punten brengt. De Heemskerkers spelen thuis tegen nummer vijf UNA.

Blessuretijd Rijnvogels niet gunstig gezind
FC Rijnvogels kwam dit seizoen al vaak terug in de slotfase, maar op bezoek bij Excelsior ’31 viel het kwartje de verkeerde kant op voor de Katwijkers. Excelsior ’31 maakte in de 93e minuut de winnende 2-1.

Tom Bijen was de opvallendste man van de slotfase. Hij maakte in de 80e minuut de 1-1, kreeg vervolgens een grote kans op de 1-2 en miste toen het 2-1 was geworden ook nog een mogelijkheid op de 2-2. Daardoor stapte FC Rijnvogels met lege handen in de bus voor de terugreis richting Katwijk.

Opnieuw 0-0
Voor Ter Leede was er een tweede doelpuntloze wedstrijd op rij. Nadat de brilstand vorige week uit bij Barendrecht op het wedstrijdformulier kwam, gebeurde op de Roodemolen nu hetzelfde tegen DOVO.

VVSB – JOS Watergraafsmeer 5-2 (1-1)
Goals: George (3), Bakker, Van Otterlo

Excelsior ’31 – FC Rijnvogels 2-1 (1-0)
Goal: Bijen

Ter Leede – DOVO 0-0