Nu het reguliere seizoen er voor alle clubs op zit, worden hier en daar de spelers van het jaar per club bekendgemaakt. Dit zijn meestal de spelers die gedurende het seizoen op basis van cijfers het meest constant hebben gepresteerd of via een stemmingsronde als beste uit de bus kwamen. In onderstaand artikel zetten we de spelers van het jaar van verschillende Divisie-clubs uit de regio op een rij.

Katwijk: Bart Sinteur
Door de supportersvereniging van vv Katwijk is Bart Sinteur uitgeroepen tot speler van het jaar. Sinteur draaide een heel solide seizoen in de defensie van de kampioen van de Tweede Divisie. Met zijn collega verdedigers incasseerden Sinteur in 34 wedstrijden maar 36 tegendoelpunten en kon hij met zijn inzet zich voorin ook regelmatig melden.

Quick Boys: Youssef El Kachati
Youssef el Kachati is bij Quick Boys uitgeroepen tot speler van het jaar. De spits – die vertrekt naar Telstar – werd met maar liefst 24 doelpunten topscorer van de Tweede Divisie en dus is de uitverkiezing geen verrassing.

Rijnsburgse Boys: Daan Walraven
Daan Walraven is bij Rijnsburgse Boys speler van het jaar geworden. De verdediger heeft een constant seizoen gedraaid en is dankzij een gemiddeld eindcijfer van 7,1 de speler van het jaar geworden bij de ‘Uien’. Hiermee hield hij Wesley Zonneveld en Nino Klaver nipt achter zich.

Noordwijk: Lars Jansen
Voor het tweede jaar op rij is Lars Jansen speler van het jaar bij vv Noordwijk. De keeper kende wederom een uitstekend seizoen waardoor hij de eretitel heeft weten te prolongeren. 

FC Rijnvogels: Yannic Augustinus
De naar Nootdorp vertrekkende doelman Yannic Augustinus is bij FC Rijnvogels uitgeroepen tot speler van het jaar. De doelman hield wekelijks zijn ploeg op de been en werd dit seizoen een ware puntenpakker voor de promovendus. Mede dankzij meerdere goede optredens van Augustinus zijn de Katwijkers op de vierde plaats geëindigd in de Derde Divisie.

SJC: Martijn van Trigt
Bij SJC is Martijn van Trigt tot speler van het jaar benoemd. De aanvaller hield daarmee Jordy Groot en Enim Vllasaku achter zich die de tweede en derde plaats innemen. De prijs werd voor het laatst uitgereikt door Joop van Abswoude, die afscheid neemt als voorzitter van de club van 100. 

VVSB: Leroy George
Zoals in een eerder bericht vermeld, is bij VVSB Leroy George speler van het jaar geworden. Met 26 doelpunten in de Derde Divisie Zondag heeft de 36 jarige aanvaller een groot aandeel gehad in het aanvalsspel van VVSB.

Headerfoto: Orange Pictures

POPULAIRE BERICHTEN