Ter Leede is er dinsdagavond niet in geslaagd de eerste knock-out-ronde van de Districtsbeker te overleven. De ploeg van Niek Oosterlee verloor met 3-1 van Antibarbari.

Voor Ter Leede was het de eerste bekerwedstrijd van dit seizoen. Als vierdedivisionist mochten de Sassenheimers de groepsfase overslaan.

Tegen de Rotterdamse zondagtweedeklasser was de start beroerd. Na een kwart wedstrijd leidde Antibarbari al met 2-0. Na ruim een halfuur spelen volgde het eerste echte gevaar van de bezoekers. De aansluitingstreffer bleef toen nog uit, maar viel later in de eerste helft via een treffer van Dave Star alsnog.

Geen gelijkmaker
In de tweede helft maakte Ter Leede serieus jacht op de gelijkmaker. Kansen volgden ook, maar de bezoekers wisten niet af te drukken. Op de tegenstoot sloeg Antibarbari vervolgens kort voor tijd wel toe: 3-1.

Later deze week komen Teylingen, SJC en SV Hillegom nog in actie in de Districtsbeker. Valken ’68 is vrijgeloot voor deze tussenronde en automatisch geplaatst voor de laatste 64.

Antibarbari – Ter Leede 3-1 (2-1)
Goal: Dave Star