Bij Katwijk en Quick Boys blijven assistenten langer aan boord. Op de Krom hebben Joost Leonard en Patrick Heijmans bijgetekend. Op Nieuw Zuid geldt dat voor Reinier Haasnoot.

Leonard gaat zijn zesde seizoen als assistent bij Katwijk in. Daarvoor was hij specialistentrainer. Leonard pakte in 2013 als speler van Katwijk een ster, als staflid volgden nadien nog drie algehele amateurtitels. De nu 41-jarige Leonard speelde in de regio ook voor Rijnsburgse Boys, FC Lisse, FC Rijnvogels en Noordwijk.

Heijmans kan dezelfde cijfers als Leonard overleggen. Hij werd als speler van Katwijk in 2000 amateurkampioen van Nederland en als rechterhand van de hoofdtrainer mocht hij ook driemaal naar het bordes. Heijmans speelde tussen 1999 en 2003 voor Katwijk. De 51-jarige Leidenaar werd in 2016 assistent-coach, nadat hij daarvoor al actief was geweest als talententrainer en scout.

Leonard en Heijmans gaan volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer Jasper Ketting assisteren. De huidige coach van HBC volgt Anthony Correia op. Eli Wattimury, ook assistent-coach, beschikt over een doorlopende verbintenis.

Haasnoot langer door
Bij Quick Boys blijft Reinier Haasnoot (26) deel uitmaken van de trainersstaf. Ook de Katwijker heeft zijn contract verlengd. Haasnoot kwam afgelopen zomer samen met Thomas Duivenvoorden over van FC Rijnvogels en vertolkt op Nieuw Zuid dezelfde rol als hij had op de Kooltuin.

Bij Quick Boys hebben Duivenvoorden en Delano a Cohen, de andere assistent, doorlopende contracten. Haasnoot’s vader Kees speelde zelf in de hoofdmacht van Quick Boys.

Foto: Katwijk

Lees ook: Quick Boys huurt spits Blommestijn van FC Volendam

POPULAIRE BERICHTEN