Na twee opeenvolgende remises heeft Van Nispen weer een overwinning geboekt. De Zilkers waren in Oegstgeest met 4-1 te sterk voor UDO. ,,Een terechte overwinning”, stelde Dennis Meiland. ,,Alleen hadden we het veel eerder moeten beslissen. Pas vijf minuten voor tijd viel de 3-1.”

Samir Krupic opende vanaf de penaltystip de score voor Van Nispen. Uit een spaarzame tegenaanval kwam de thuisploeg op 1-1. Jelle Vleugel deed vervolgens zijn oude club pijn door Van Nispen een hernieuwde voorsprong te schenken. Beide ploegen misten voor de rust nog een grote kans.

,,Na rust ging UDO meer drukken, maar ze creërden alsnog weinig”, zegt Meiland. ,,Wij lieten ze in leven. We hadden een paar hele goede counters, maar maakten het niet af. Als we eerder de 3-1 hadden gemaakt, was het een grote uitslag geworden.” Dick Verhoeven tekende in de 85e minuut voor de 1-3. Het slotakkoord werd verzorgd door Sjors Meiland.

Van Nispen bracht door de zege zijn puntentotaal op 23, zeven minder dan koploper SV Hillegom.