Een zwarte dag voor Quick Boys. De blauw-witten hebben tot hun grote verdriet kennis moeten nemen van het overlijden van twee clubiconen op dezelfde dag: Floor van Duijn Sr. en Leen Aandewiel. Beide Katwijkers speelden lang in de hoofdmacht en waren lid van verdienste.

Van Duijn Sr. en Aandewiel schopten het bovendien tot het Nederlands amateurelftal. Beide clubiconen bleven ook na hun actieve carrière betrokken bij Quick Boys en bleven de wedstrijden van het eerste elftal tot op hoge leeftijd nog bezoeken.

Het voetbaltalent stroomt ontegenzeggelijk door de genen van beide families. Zowel Van Duijn Sr.  als Aandewiel zagen hun zonen, Floor Jr. en Huug en Gert, uitgroeien tot spelers van Quick Boys 1.

Met Sem van Duijn brak ook een derde generatie Van Duijn door bij Quick Boys. Ruim een jaar geleden werd nog een prachtige foto gemaakt van een apetrotse Floor van Duijn Sr. met zijn kleinzonen Sem en Dirk-Jan van den Oever na het oefenduel FC Rijnvogels – Quick Boys. Sem van Duijn speelt inmiddels voor AZ en Van den Oever voor SJC.


Op de clubsite schrijft Quick Boys eervolle woorden over de twee clubiconen. “Het verlies van deze twee grootheden binnen een dag raakt ons diep.”

“Twee familienamen die onlosmakelijk verbonden zijn met de geschiedenis en de toekomst van onze club. Hun erfenis leeft voort in de generaties die na hen komen, en de impact die zij hebben gehad op Quick Boys zal nooit worden vergeten.”

VIDB wenst de familie en nabestaanden van Floor van Duijn Sr. en Leen Aandewiel veel kracht en sterkte toe met de verwerking van dit grote verlies.

Hoofdfoto: Quick Boys
Foto in artikel: EWLOnline

Lees ook: Zonneveld imponeert ondanks enkelklachten bij Quick Boys

POPULAIRE BERICHTEN