Valken’68 is hard op weg om zich te plaatsen voor de promotie/degradatie-duels in de Eerste Klasse B. De Valkenburgers moeten een poule met CSW en WV-HEDW zien te overleven (beste twee) om niet rechtstreeks te degraderen. De ploeg van Arie van Duijn deed daarvoor uitstekende zaken door dinsdagavond het eerste duel met 3-1 te winnen van CSW in Wilnis.

Dico Schaap bracht na bijna een half uur spelen de geelrode formatie op een 1-0 voorsprong. Op bijna een uur spelen verdubbelde Rens van Klaveren de score. Halverwege de tweede helft was het opnieuw aanvaller Van Klaveren die het duel in het slot gooide met zijn tweede treffer: 3-0. Twee minuten later deed de thuisploeg iets terug. Verder lieten de bezoekers het niet komen.

Valken’68 neemt het nu volgende week dinsdag thuis op tegen WV-HEDW en weet dan precies wat er nodig is om een ronde verder te komen. Mocht CSW zaterdag niet winnen van de Amsterdammers is Valken al zeker van de volgende ronde. Hieronder staat de rest van het speelschema.

Datum: 21 mei: WV-HEDW – CSW (14.30)

Datum: 24 mei: Valken ’68 – WV-HEDW (19.30)

Lees hier een uitgebreid verslag van de wedstrijd CSW- Valken’68.