René Ras wordt de nieuwe oefenmeester van Kagia voor volgend seizoen. Dat heeft de club laten weten op de nieuwjaarsreceptie. Daarmee is er voor de Lisserbroekers een einde gekomen aan de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer. 

Ras is op dit moment bezig aan zijn vierde seizoen bij Van Nispen. Aan ervaring ontbreekt het niet bij de Lisser. Eerder had hij FC Lisse Zaterdag 2, FC Lisse Zondag 1, RKVV Teylingen, Foreholte, Nicolaas Boys en Alkmania onder zijn hoede.

Kagia laat weten erg content te zijn met de nieuwe trainer. ,,René is iemand die onze jonge spelersgroep een stap verder kan brengen met verzorgd voetbal. Daarnaast heeft hij ervaring met het inpassen van talentvolle jeugdspelers en heeft hij oog voor de gehele selectie. Dit is een aantal speerpunten die voor ons de komende jaren erg belangrijk zijn”, aldus de club.

Ook Ras heeft in een korte reactie laten weten verheugd te zijn met zijn nieuwe club. ,,Kagia is een dorpsclub die bij mij past. Het is een club die ik altijd heb gevolgd en die altijd op mijn ‘lijstje’ heeft gestaan om ooit trainer te worden. Het lijkt mij een mooie uitdaging om de spelersgroep verder te ontwikkelen en om de talentvolle jeugd in te passen.”

POPULAIRE BERICHTEN