Valken’68 heeft opnieuw drie punten weten te behalen. Ditmaal was het met 1-0 te sterk voor ZOB. Zodoende staan de Valkenburgers er met zes punten uit drie wedstrijden goed voor.  Samet Arikan scoorde het enige doelpunt voor de ploeg uit Valkenburg. Kagia heeft in een spectaculaire wedstrijd met 4-4 gelijkgespeeld tegen SVC’08. In de blessuretijd wist Jesper Imanse de thuisploeg toch nog naast het elftal uit Wassenaar te schieten.

De Lisserbroekers leken aan het begin van de wedstrijd een moeilijke middag tegemoet te gaan. Na zeventien minuten stond de ploeg van René Ras al met 0-2 achter. Bij rust stond het echter alweer 2-2 en in de tweede helft wisten de oranjehemden ook nog met 3-2 voor te komen. Aan het eind van de wedstrijd leek Kagia met lege handen te staan na twee goals van SVC’08, maar via Imanse werd er toch nog een punt binnengesleept.

FC Rijnvogels verloor haar eerste competitiewedstrijd. De Katwijkers waren nog zonder puntenverlies. Vorige week werd het duel tegen Zwaluwen afgelast vanwege een coronabesmetting bij de ploeg uit Vlaardingen en dat deed het elftal van Thomas Duivenvoorden blijkbaar niet goed. Tegen Jodan Boys werd met 0-2 verloren.

Van Nispen verloor de tweede wedstrijd van de competitie met 1-0 van DoCoS. In de Derde Klasse was de extra tijd VVSB (zat.) niet goed gezind. De Noordwijkerhouters kregen in de allerlaatste minuut een goal tegen en gingen zo met 1-0 onderuit tegen Nieuwkoop. Warmunda speelde met 2-2 gelijk tegen Hazerswoudse Boys.

FC Rijnvogels – Jodan Boys 0-2 (0-1):