Het bezoek aan Spakenburg heeft voor vv Katwijk een nederlaag opgeleverd. Op de blauwe kant van de Westmaat werd het 3-2 voor de thuisploeg. Katwijk leidde halverwege met 1-2 door goals van Killian van Mil en Samuel Scheimann, maar in de tweede helft werd de gelijkmaker  geïncasseerd uit een penalty, moest Katwijk verder met tien man en kreeg het vervolgens in de 93e minuut ook nog de 3-2 tegen.

Noordwijk leek zijn eerste zege van het seizoen te boeken, maar incasseerde in de blessuretijd (90+2) de 2-2 van HHC Hardenberg. Emiel Wendt en een eigen doelpunt van Serginho Fatima zorgden voor een 2-0-ruststand. In de tweede helft kwam Hardenberg terug tot 2-1 en uiteindelijk dus ook tot 2-2. De druiven waren zuur, maar de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat de gelijkmaker van Hardenberg terecht was.

Noordwijk – HHC Hardenberg 2-2 (2-0)
Goals: Wendt, Fatima (eigen goal)

Spakenburg – Katwijk 3-2 (1-2)
Goals: Van Mil, Scheimann