"banner

SV Hillegom heeft een grote slag geslagen met betrekking tot de selectie van volgend seizoen. Maar liefst dertien spelers, waaronder Aiden Ryan, Frank de Groot, Danny van der Berg en Mitchell van der Paard, spelen na de zomer weer op De Zanderij. Eerder versterkten de Hillegommers zich met aanvallers Niels van Veen (Ter Leede) en Jeroen Dedel (SJC). 

Van der Berg en De Groot liggen wel vast voor nog een jaar, maar kunnen terugkomen op hun beslissing als ze niet meer fit zijn of niet vrij van blessures zijn. De smaakmakers van de club, Ryan en Van der Paard, spelen in ieder geval nog een seizoen voor de ‘blauwwitten.’

Naast het viertal spelen ook Jim Pijpers, Tom Tebbens, Mike van Veen, Jasper van Trigt, Joris van Dongen, Didier Haagmans en Niels de Jong aankomende seizoen voor Hillegom. Yannick van Graas en Davey Braggaar werken de meeste wedstrijden af in het tweede elftal, maar ook zij plakken er nog een jaartje aan vast.

SV Hillegom

Selectie 2018 / 2019

Blijft: Frank de Groot, Danny van der Berg, Aiden Ryan, Mitchell van der Paard, Niels de Jong, Joris van Dongen, Mike van Veen, Tom Tebbens, Jim Pijpers, Jasper van Trigt, Didier Haagmans, Yannick van Graas, Davey Braggaar.

Vertrekt: Arend Jan Kranenburg (n.n.b.)

Nieuw: Stefan Teeken (Hoofdtrainer, VVSB), Jeroen Dedel (SJC), Niels van Veen (Ter Leede)

POPULAIRE BERICHTEN