De blessures van Robbert Susan en Paul de Lange vallen mee. Dat bevestigen de heren aan Voetbal in de Bollenstreek. De middenvelders vielen afgelopen zaterdag allebei geblesseerd uit tegen FC Lisse. Een lange absentie lag op de loer voor de twee steunpilaren.

Aanvoerder Susan bleef vlak voor rust lang op de grond liggen, met ogenschijnlijk veel pijn aan z’n knie. Een paar dagen later lijkt die kwetsuur mee te vallen. De voetballer doorstond de testen op de club op maandagavond met verve.

,,Een knie van een tegenstander is tegen mijn knie terecht gekomen op het verkeerde plekje”, vertelt Susan. ,,Daardoor ontstond er flinke pijn, maar is er gelukkig geen letsel ontstaan. Er werd een zenuw geraakt en in combinatie met de kou van zaterdag voelde het niet lekker aan.”

De voetballer kreeg ook nog een tik op z’n enkel. Dat gewricht wordt nu behandeld, maar die kwetsuur vormt geen gevaar voor de verdere verloop van de competitie.

Ook de blessure van De Lange lijkt mee te vallen. De 37-jarige voetballer viel na tien minuten in de tweede helft uit met een hamstringblessure. Na een klein sprintduel greep de dertiger direct naar z’n hamstring. ,,Maar het lijkt mee te vallen. Gelukkig is er geen grote schade geconstateerd. Waarschijnlijk is het een kleine verrekking. Ik hoop dat het niet lang gaat duren.”

Foto: Hubert Habers

POPULAIRE BERICHTEN