Het is jullie voor de tweede keer op rij niet gelukt om een correct rijtje in te vullen bij de VIDB Toto. Dat betekent dat het etentje bij Cheers! in Voorhout nog steeds in de pot zit en jullie daar deze keer maar vier wedstrijden voor juist hoeven te voorspellen. 

Het rijtje van deze week wordt geopend door een kraker in de Tweede Divisie: IJsselmeervogels – Katwijk. De ploeg van Jack van den Berg liep in het paasweekend twee punten uit op concurrent Kozakken Boys, waardoor het gat nu acht punten is tussen de koploper en de ploeg uit Werkendam. Katwijk heeft dit weekend echter weer een zware kluif voor de boeg, zeker gezien de voorgaande editie. Katwijk won toen wel (1-0), door een goal van Marciano Mengerink en hoe kan het ook anders: in de blessuretijd.

Ook Noordwijk kan weer een stap dichterbij de titel in de Hoofdklasse komen door concurrent Hoek op eigen veld te verslaan. Dat is echter makkelijker gezegd dan gedaan. De ploeg uit Zeeland is een bloedvorm en haalde uit de afgelopen acht wedstrijden de maximale score: 24 punten.

Tweede plek
In de Tweede Klasse zaterdag staat er ook een cruciaal duel op de rol. Valken’68 neemt het op tegen het Leidse UVS: een rechtstreekse confrontatie om de tweede plaats op de ranglijst. Een klasse lager vechten Van Nispen en Kagia een burenruzie uit.

Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagramaccount. Je kunt je inzending ook mailen naar [email protected]. Bij meerdere goede inzendingen verloten we het diner. Succes!

Restaurant Cheers! | Bij Cheers! is alles mogelijk! Onze keukenbrigade heeft met grote zorgvuldigheid een gevarieerde dinerkaart samengesteld. Proef de Black Angus biefstuk uit de Schotse Hooglanden eens, of de verse vis dagelijks aangevoerd vanuit de haven van IJmuiden. Wij stellen met plezier een biologisch of vegetarisch menu voor u samen en houden desgewenst rekening met bijzondere dieetwensen.



POPULAIRE BERICHTEN