Lisan Alkemade heeft haar contract bij de PSV Vrouwen met twee seizoenen verlengd. De keepster uit Lisse had een aflopend contract. Ze speelt sinds 2019 in Eindhoven voor PSV. Daarvoor kwam de 18-jarige debuteerde in april in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen bij de met 5-1 gewonnen wedstrijd tegen de vrouwen van PEC Zwolle. 

,,Ik vind het belangrijk dat ik me de komende twee jaar ontwikkel. Ik denk dat ik dat hier met de faciliteiten, de staf en de sfeer die er hangt het beste kan doen. Daarom heb ik niet lang hoeven nadenken om bij te tekenen”, laat ze weten op de website van PSV.

De 18-jarige keepster uit Lisse staat bij PSV op het trainingsveld met Sari van Veenendaal. Zij werd in 2019 nog gekozen tot beste keepster van de wereld. ,,We zijn één team met elkaar. Ook de nummers twee en drie zijn belangrijk in het keepersteam. Wij zorgen ervoor dat Sari zich goed kan voorbereiden op de wedstrijd. Uiteindelijk moet je ook jezelf voorbereiden op een wedstrijd. Mijn officiële debuut in april was een speciaal moment. Dat is waar je voor hebt getraind en gewerkt.”

Foto: Orange Pictures

Lees ook: Verdediger van Almere City tekent bij Noordwijk


Sorry, mogen we nog even jouw aandacht?

Ook Voetbal in de Bollenstreek wordt keihard getroffen door de coronacrisis. De inkomsten zijn zwaar gedaald, terwijl we wel doorgaan met schrijven. We gaan geen geld vragen voor artikelen. Maar wil je ons toch op een bepaalde manier steunen? Dat kan.

Doneer € -

Thanks! 


POPULAIRE BERICHTEN