Aleksandar Bjelica gaat aan de slag op de Westmaat. De 29-jarige verdediger heeft een contract voor anderhalf seizoen getekend bij IJsselmeervogels, zo is zaterdagochtend bekendgemaakt. Bjelica gaat per direct meetrainen bij de Rooien en is vanaf het nieuwe kalenderjaar speelgerechtigd.

Kort voor de start van dit seizoen werd duidelijk dat Bjelica geen toekomst had bij Quick Boys. Trainer Thomas Duivenvoorden liet weten dat de verdediger uit de selectie was gezet en niet zou terugkeren. In oktober volgde het bericht dat overeenstemming was bereikt over contractontbinding.

Verhuizen
IJsselmeervogels meldt in het bericht op de clubsite dat er veel belangstelling voor Bjelica was. Daarnaast gaat de geboren Serviër volgens de derdedivisionist verhuizen om de reistijd te verkleinen. Bjelica woont momenteel in Warmond.

Bjelica keerde vorig jaar zomer na achttien jaar terug bij Quick Boys. De verdediger begon met voetballen bij de blauw-witten en was daarna lange tijd bij BVO’s actief. Op de Nederlandse velden speelde hij voor Ajax, FC Utrecht, ADO Den Haag, Sparta Rotterdam, FC Zwolle en Helmond Sport. Buiten de landsgrenzen ging hij avonturen aan in België, Polen, Slovenië en Servië.

Archieffoto: Orange Pictures

Lees ook: Bjelica definitief vertrokken vanaf Nieuw Zuid: contract ontbonden

POPULAIRE BERICHTEN