Quick Boys won zaterdag met grote cijfers van Excelsior Maassluis. Op Nieuw Zuid werd het 5-0 voor de blauw-witten en blonk Koen Blommestijn uit. De spits maakte twee goals en gaf een assist. “Echt heerlijk”, glunderde de spits na afloop in gesprek met onze mediapartner RTV Katwijk.

Blommestijn straalde van oor tot oor. Dolgelukkig was de winteraanwinst met zijn eerste goals voor Quick Boys. “Ik heb natuurlijk een heel lange tijd stilgestaan. Ben geblesseerd geraakt aan mijn voet en dat heeft heel lang geduurd. De ontlading was enorm nadat ik mijn eerste had gemaakt. Ik ben er echt heel blij mee.”

Koud in het veld meteen raak
De huurling van FC Volendam begon op de bank, maar maakte al na 36 minuten zijn opwachting als vervanger van de geblesseerde Levi van Duijn. Drie minuten later was het al raak voor Blommestijn.

“Ik had nog niet eens mijn warming-up gedaan en moest er al inkomen”, aldus Blommestijn. “De bal kwam voor mijn voeten en het was niet nadenken maar doen.”

Blommestijn hoopt dat zijn sterke invalbeurt de opmaat gaat vormen tot meer speeltijd én uiteindelijk een basisplaats. “Dat is wat iedere speler uit onze selectie wil en waar ik persoonlijk ook voor ga. Iedere dag hard werken en er vol voor gaan.”

En dan lachend tot besluit: “Maar nu eerst even genieten van deze mooie overwinning.”


Beluister hieronder het hele audio-interview met Blommestijn


Lees ook: Goede zaterdagmiddag voor clubs uit de gemeente Katwijk

POPULAIRE BERICHTEN