Quick Boys, Katwijk en Rijnsburgse Boys hebben alle drie goede zaken gedaan in de Tweede Divisie. Quick Boys won in eigen huis met rui cijfers van Excelsior Maassluis en Rijnsburgse Boys kende weinig moeite met Scheveningen. Katwijk had het lastig op bezoek bij GVVV. De ploeg van Anthony Correia kwam eerst op achterstand, maar maakte in de slotfase het verschil: 2-4.

In Veenendaal maakte de thuisploeg binnen enkele minuten al de 1-0. Finn Janmaat zorgde voor rust nog voor de gelijkmaker en schoot direct na rust ook de 1-2 binnen. Lang kon Katwijk daar niet van genieten: een minuut later stond de 2-2 al op het scorebord. Zo’n twintig minuten voor tijd frommelde Jaymillio Pinas de 2-3 binnen. Hij stond op dat moment slechts tien seconden op het veld. Nadat Mark de Vries een penalty had gestopt, schoot Danny Bakker de Katwijkers in veilig haven.

Quick Boys kende zoals gezegd weinig problemen met Excelsior Maassluis. De Katwijkers wonnen op overtuigende wijze van de ploeg uit het Rijnmond-gebied: 5-0. Blommestijn maakte zijn eerste twee treffers voor de blauw-witten. De ploeg van Thomas Duivenvoorden kent op die manier een vliegende start van de derde periode. Rijnsburgse Boys deed wat het moest doen op Sportpark Houtrust: 0-2.

Quick Boys – Excelsior Maassluis 5-0 (2-0)
Goals: Blommestijn (2), Broekhuizen (2), Junte

GVVV – Katwijk 2-4 (1-1)
Goals: Janmaat (2), Pinas, Bakker

Scheveningen – Rijnsburgse Boys 0-2 (0-0)
Goals: Zeldenrust, Asante