Opmerkelijk nieuws vanaf de Duinwetering. Waar Bob Hoogkamer aanvankelijk VV Noordwijk zou verlaten, is vandaag bekend geworden dat de verdediger er toch nog een jaar aan vastknoopt. Hoogkamer kent een sterk seizoensslot waardoor beide partijen aangaven toch open te staan voor een langer verblijf. De Leidenaar gaat op voor alweer zijn zesde seizoen aan de Duinwetering.

Braun

Eerder was al op onze site te lezen dat Bryan Braun nog in dubio was over zijn toekomst. De kogel is inmiddels door de kerk: het is mooi geweest. De spits is dit jaar erg belangrijk voor de Noordwijkers; sinds zijn rentree in de spits kwam er meer lijn in het spel van de roodwitten. Maar liefst 14 seizoenen speelde Braun in het eerste elftal van VV Noordwijk. Wel wordt hij volgend seizoen aan de staf toegevoegd.

Braun: ,,Na een wedstrijd moeten ze me op maandag echt weer oplappen. Met name beide knieën trekken het niet meer. Dat in combinatie met werk en een paar jonge talenten die klaarstaan om het stokje over te nemen, maakt dit een logische beslissing. Het is mooi geweest.”

Lomis

Tot slot is vandaag ook bekend geworden dat de 19-jarige Marios Lomis volgend jaar de overstap naar Noordwijk maakt. Lomis is een aanvaller en komt over van ADO ’20. Het talent maakte het jaar daarvoor indruk bij de Koninklijke HFC waar hij als A-junior werd opgepikt door ADO’20.

Foto: Ron van der Linden

POPULAIRE BERICHTEN