Café VIDB opent voor de tweede keer de deuren! Op donderdagavond zetten Gerben Oostdam en Henk Kasius de stamtafel neer bij gastheer FC Rijnvogels op de Kooltuin. Technische man Huig Hoek schuift bij ons aan en wordt vergezeld door zijn collega van VVSB, Theo Nulkes.

We gaan met hen praten over hun functie bij de derdedivisionisten, maar ook over de kansen van hun clubs in deze competitie. Daarnaast vergelijken we de kracht van deze nieuwe indeling met de oude, kijken we vooruit op de eerste onderlinge competitiederby en hebben we het over voetballen op zondag. Uiteraard komt ook het Elftal van de Bollenstreek ter tafel. Beide gasten mogen één wissel toepassen.

Heb jij een interessante vraag voor onze gasten? Laat het ons weten via de sociale kanalen. De beste vragen leggen wij voor aan onze gasten. Let op: je vraag moet wel voor donderdag om 18.00 uur binnen zijn.

De tweede aflevering van Café VIDB is, kort na de opname, te beluisteren via ons Spotify-kanaal. Abonneer je gratis op ons kanaal en je krijgt een melding, zodra wij een nieuwe podcast uitbrengen.

Beluister ook: VIDB Café aflevering 1: de grote seizoensvoorbeschouwing
Lees ook: VIDB Café geeft aftrap voor favoriete elftal van de Bollenstreek

POPULAIRE BERICHTEN