Ruben Kiers is ook volgend seizoen speler van Katwijk. De 21-jarige aanvaller heeft zijn handtekening gezet onder een verbintenis voor anderhalf jaar.

Kiers speelde als jeugdspeler voor FC Groningen, ACV en Be Quick 1887. Na een Amerikaans avontuur streek hij in december neer op de Krom. Hoewel een officieel debuut nog uitbleef, is er van beide kanten tevredenheid.

“Ik heb het sinds ik in december aansloot enorm naar mijn zin bij VV Katwijk en ik heb het gevoel dat ik elke training veel leer”, aldus Kiers op de clubsite. “Daarnaast hebben we een erg leuke groep. Ik hoefde daarom niet lang na te denken toen ik het voorstel van VV Katwijk kreeg. Ik hoop nu de komende anderhalf jaar van waarde voor de club te mogen gaan worden.”

Sterke mentaliteit
Ook technisch manager Cees Brruinink spreekt in het bericht positieve woorden. “Ruben heeft zichzelf goed aangepast aan onze selectie en club. In de afgelopen wedstrijden die hij tot nu toe heeft gespeeld – in oefenwedstrijden en Katwijk O23 – zagen we dat hij veel potentie heeft. Als aanvaller laat hij zien dat hij makkelijk kan scoren en ook fysiek sterk is, en beschikt over een goed loopvermogen dat hij koppelt aan een ijzersterke mentaliteit, lef en drive. Daarnaast is Ruben pas 21 jaar waardoor we denken dat er nog veel potentie in hem zit.”

Foto: Katwijk

Lees ook: Prachtige vuurwerkshows op de Krom & Nieuw Zuid
Check ook: Correia: ‘Katwijk is het mooiste voetbaldorp van Nederland’

POPULAIRE BERICHTEN