Dogan Corneille is per direct gestopt als trainer van FC Rijnvogels. De coach heeft aangegeven dat hij door gezondheidsproblemen zijn taken niet meer naar behoren uit kan voeren en daardoor zijn functie neer moet leggen. Dat heeft de Katwijkse club maandagavond gemeld.

Corneille was donderdag tijdens de training en zaterdag tijdens de wedstrijd tegen Sparta Nijkerk (3-1) al afwezig. Assistent-coach Joost den Hollander nam toen de honneurs waar.

Hart onder de riem
In het bericht op de clubsite wordt niet gemeld wat Corneille precies mankeert, maar wordt de coach wel een hart onder de riem gestoken. “Uiteraard leeft FC Rijnvogels erg mee met Dogan, wensen hem een goed herstel toe en heel veel sterkte in de stappen die hij daarvoor moet gaan zetten.”

Corneille was bezig aan zijn eerste seizoen op de Kooltuin en kende een eerste halfjaar met ups en downs. FC Rijnvogels won onder meer met flitsend spel van IJsselmeervogels, maar zakte ook meermaals door de ondergrens. Toch vonden beide partijen elkaar vorige maand in een contractverlenging voor volgend seizoen.

Uiteraard wenst VIDB Dogan Corneille ook alle kracht en een voorspoedig herstel toe.


Klik hier om naar het volledige bericht op de FC Rijnvogels-site te gaan


Foto: Orange Pictures

Lees ook: Corneille verlengt en gaat op voor tweede seizoen bij FC Rijnvogels

POPULAIRE BERICHTEN