Foto: Jan Jungerius

Katwijk-middenvelder Paul de Lange heeft besloten zijn voetbalcarriere per direct te beeindigen. De 37-jarige middenvelder heeft na het behalen van het kampioenschap in de Tweede Divisie zijn keuze kenbaar gemaakt aan trainer Jack van den Berg en het technisch management van de club. Eind 2017 verlengde hij z’n contract nog op De Krom.

De ervaren voetballer kwam in de zomer van 2013 naar De Krom. Hij kwam destijds over van FC Volendam en werd in Katwijk gezien als de vervanger van Jordy Zuidam, die dat jaar stopte vanwege zijn werkzaamheden voor FC Utrecht. In de vijf jaar op De Krom kwam de voetballer tot 105 optredens voor de Katwijkers.

De Katwijkers maken op de eigen website tevens bekend dat de club niet verder gaat met Vincent Tel. De optie voor nog een seizoen op De Krom in het contract van de 20-jarige verdediger wordt niet gelicht. De twintiger kwam in de winter over van Jong N.E.C..

De Lange heeft overigens bij z’n afscheidsboodschap ook een berichtje achtergelaten voor de supporters van de oranjehemden:

Beste Katwijksupporters,

Bij deze wil ik jullie bedanken dat ik mede dankzij jullie steun weer een seizoen bij vv Katwijk heb mogen spelen. Daardoor mocht ik onderdeel zijn van een team dat een heel bijzonder kampioenschap heeft behaald. Voor mij is er dan ook geen mooier moment om te kunnen stoppen als speler van deze fantastische club.

Hoop en denk dat jullie dit begrijpen.

Sportieve groet,

Paul de Lange

Selectie 2018 / 2019

VV Katwijk

Blijft: Marciano Mengerink, Mark de Vries, Robbert Susan, Mike van den Ban, Steven Sanchez Angulo, Ricardo Kieboom, Michiel van Dam, Bennie van Noord, Kay Blokland, Petrit Hoxhaj, Kilian Berkhout, Raoul Esseboom, Omar Hamdi, Stefan Plat, Guus van Weerdenburg, Damiano Schet, Jessie Vink, Patrick Smit, Frank Kardjani

Nieuw: Joey Jongman (Barendrecht), Jack van den Berg (ASWH, per direct), Jan Willem Tesselaar (Jong FC Utrecht), Jordy Hilterman (FC Volendam)

Vertrekt: Dick Schreuder (Philadelphia Union, per direct), Mark de Loor (FC Lisse), Sabir Achefay (vv Noordwijk), Demir Strojil (SJC), Frank Tervoert (Rijnsburgse Boys), Paul de Lange (stopt), Vincent Tel (n.n.b.)

Foto: Jan Jungerius

Lees ook: ‘Kampioen Katwijk en de nooit afnemende zoektocht naar perfectie’


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Zat. 12 okt.
Noordwijk 1-3Excelsior Maassluis
FC Lisse 4-1ONS Sneek
DOVO 1-1Ter Leede
FC Rijnvogels 2-1Capelle
Kagia 1-3Valken'68
UVS 2-0Van Nispen (zat.)
Alphia 1-3VVSB (zat.)
Warmunda 3-2Bernardus
Koninklijke HFC 1-0Quick Boys
HHC Hardenberg 3-3Rijnsburgse Boys
TEC 1-0Katwijk
VVSB 2-2VVOG
Zon. 13 okt.
SJC 3-0Leonidas
Altior 1-2Hillegom
DOSR 1-2Foreholte
Wilhelmus 2-3Teylingen
Van Nispen (zon.) 0-0WVC