Zojuist is bekend geworden dat Dick Schreuder (42 jaar) volgend seizoen aan het roer staat bij VV Katwijk. De oud-prof van onder meer PSV, FC Groningen, Go Ahead Eagles en RKC Waalwijk is op dit moment assistent-trainer van Barnet FC dat tot januari van dit jaar nog getraind werd door Edgar Davids. Schreuder tekent een contract voor één jaar bij de Katwijkers.

Schreuder trainde tot 2013 zes seizoenen SDV Barneveld, de club uit zijn geboorteplaats. Begin dit seizoen verkaste hij als assistent van Edgar Davids naar Barnet FC waar hij na het ontslag van Davids in januari met Ulrich Landvreugd zelfs nog even de scepter zwaaide. Na de komst van Martin Allen werd Schreuder weer assistent. In een verder verleden deed hij ervaring op bij de onder 18 van PSV en de beloften van FC Twente.

UnknownIn een reactie op de website van VV Katwijk laat hij weten verheugd te zijn met zijn aanstelling:  “Ik ben blij met de kans die ik krijg bij een van de succesvolste amateurclubs van Nederland. De visie van de club en de betrokkenheid van de mensen die ik gesproken heb, spreekt mij enorm aan en past bij mij. Dit seizoen gaat het minder, maar de afgelopen jaren zijn enorm succesvol geweest. De selectie blijft grotendeels intact en wordt verder versterkt. Ik heb dan ook ontzettend veel zin om bij zo’n mooie club met een fantastische achterban aan de slag te gaan.”

Foto: Aad de Winter/ www.bobkat.nl / www.sdvb.nl


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Za. 7 dec.
Excelsior'31 2-2FC Lisse
Ter Leede 4-3VVOG
SC Feyenoord 3-0FC Rijnvogels
SVC'083-2Kagia
Valken'68 3-1DoCoS
VVSB (zat.) 1-1Be Fair
Roodenburg 0-4Warmunda
IJsselmeervogels 4-2Noordwijk
Quick Boys 1-1Excelsior Maassluis
Rijnsburgse Boys 1-0TEC
Sparta Nijkerk 3-1VVSB
Van Nispen (zat.) 1-2Westlandia
Koninklijke HFC 1-1Katwijk
SV Hillegom 5-1Teylingen
Zo. 8 dec.
SJC0-3RKAVV
Foreholte2-1Concordia
Zwanenburg 3-1Van Nispen (zon.)