Voetbal247 en Voetbal in de Bollenstreek slaan vrijdag de handen in één voor een online quiz. Je kan lekker vanaf de bank of waar je dan ook zit meespelen. Pak een drankje erbij of nodig wat vrienden uit en doe lekker mee in deze aparte voetballoze ‘coronatijden’. 

Terwijl wij druk zijn met de voorbereidingen hebben we ook een prachtig prijzenpakket samen kunnen stellen voor jullie. Kijk maar naar dit lijstje!

Het prijzenpakket:
– een gasttraining van Urk-trainer Gert Jan Karsten
– het jubileumboek ‘Quick Boys 100 jaar’
– een wedstrijd van jouw team volledig gecoverd door Voetbal247 en Voetbal in de Bollenstreek (inclusief interviews, wedstrijdverslag etc.)
– een ‘scheidsrechterspakket’ inclusief gele en rode kaarten van Sander de Brito Roque
– schuif aan bij de Voetbal247 podcast

Mooie prijzen toch? Het toffe is dat deelname helemaal gratis is. Alleen zijn het best zware tijden voor online voetbalplatforms. De kosten gaan door, de inkomsten drogen op. Vond je het een leuke quiz en wil je ons steunen? Dat kan. Je kan de hoogte van je donatie zelf bepalen.

Doe je nog niet mee? Schrijf je dan hier in.

Archieffoto: Orange Pictures

Lees ook: ‘VIDB en Voetbal247 organiseren gezamenlijk voetbalquiz’


Mogen we nog even jouw aandacht?

Ook Voetbal in de Bollenstreek wordt keihard getroffen door de coronacrisis. De inkomsten zijn zwaar gedaald, terwijl we wel doorgaan met schrijven. We gaan geen geld vragen voor artikelen. Maar wil je ons toch op een bepaalde manier steunen? Dat kan.

Doneer € -

Thanks! 


POPULAIRE BERICHTEN