Wil jij dat we jouw favoriete club de komende seizoenen blijven volgen? Dat kan, maar daar hebben we wel jouw hulp voor nodig. Journalistiek is namelijk niet gratis en daarom vragen wij jullie om een bijdrage te leveren aan ons platform. 

Wil jij dat het laatste nieuws van je favoriete club bij ons op de site staat? Of dat we na afloop van de wedstrijd interviews kunnen maken met jouw helden? Of waardeer je de diepte-interviews of historische verhalen die wij opschrijven over de club bij jou om de hoek?

Geen zorgen, want onze insteek is om dat de komende jaren te blijven doen. Echter is daar wel jullie hulp voor nodig, anders is dat niet mogelijk. De laatste weken is het jullie waarschijnlijk opgevallen dat er meerdere artikelen achter onze betaalmuur staan. Deze journalistieke producties zijn te herkennen aan het woord ‘(PREMIUM)’. Dit doen wij niet om jullie te plagen, maar om jullie te laten beseffen dat de schrijver van dat stuk de nodige uren in dat stuk heeft gestoken en zoals bekend: tijd is geld.

Schaf daarom nu een lidmaatschap aan bij Voetbal in de Bollenstreek. Het liefst zien we dat je jaarlijks een bijdrage levert aan het platform en op die manier kunnen wij alle mooie verhalen optekenen die zich afspelen bij jouw club. Voor €36,- per jaar draag je al voor een groot deel bij aan het voortbestaan van dit platform. Omgerekend ben je €3,- per maand kwijt om alles wat je wilt lezen te kunnen lezen bij ons op de site.

Wil je je niet voor een jaar vastleggen? Ook dat kan, want de mogelijkheid bestaat om een abonnement te nemen voor een kortere periode. Zo kan je alle artikelen voor een maand of een half jaar bij ons op de site lezen. Uiteraard ben je voordeliger uit als je een jaarabonnement neemt.

Help ons en draag bij aan Voetbal in de Bollenstreek. Want niet alleen wij maken dit platform. Dat doen jullie namelijk ook. We doen met iedereen die een liefhebber is van het voetbal in de Bollenstreek!

#JoinTheFamily

Foto: Hubert Habers

Lees ook:Tom Broekhuizen is ook de jongste niet meer

POPULAIRE BERICHTEN