Koen Blommestijn werd donderdagavond door Quick Boys vastgelegd voor de tweede seizoenshelft. De spits komt op huurbasis over van FC Volendam. In Haarlem was Blommestijn (logischerwijs) nog niet van de partij tegen Kon. HFC.

“Hij heeft nog niet getraind, dan maakt hij ook geen deel uit van de wedstrijdselectie”, verklaarde trainer Thomas Duivenvoorden na de puntendeling: 1-1. “Daarnaast heeft hij nog geen kennis gemaakt met de groep. Ik wil dat dat eerst gebeurt. Komende week gaat-ie trainen en van daaruit proberen zijn plek in ons elftal te bemachtigen.”

Weinig alternatieven
De komst van een aanvaller was gewenst op Nieuw Zuid, aangezien Quick Boys in de aanvalslinie weinig alternatieven heeft. De enige echte pure centrumspits, Danny van den Meiracker, vertrok twee weken geleden naar IJsselmeervogels.

“Er werd vanaf de kant al geroepen dat ik aanvallers moest brengen, maar we hadden aanvallend alleen een jongen van de O21 op de bank”, vertelt Duivenvoorden over het duel met Kon. HFC. “Verder zaten daar alleen maar verdedigers en middenvelders. Dat is nu eenmaal hoe onze selectie eruitziet. Dat is door omstandigheden zo ontstaan en helemaal geen probleem. We moeten het hiermee doen en dat hebben we vandaag ook gedaan, maar het was niet genoeg voor de winst.”

Foto: Orange Pictures

Lees ook: Quick Boys huurt spits Blommestijn van FC Volendam
Check ook: Verslag | Onsecuur Quick Boys verzuimt door te drukken in Haarlem

POPULAIRE BERICHTEN