Pim van der Plas blijft voorlopig nog verbonden aan Quick Boys. De keeper, die de hele jeugdopleiding bij de Katwijkers doorliep, heeft zijn contract tot de zomer van 2022 verlengd met een optie voor nog een seizoen. De Katwijker werd drie seizoenen geleden vervroeg overgeheveld naar de senioren, maar speelde nog geen minuut in het eerste van de blauw-witten. De 21-jarige doelman steeg dit jaar wel in de pikorde, want hij is dit seizoen voor het eerst de vaste stand-in van eerste keeper Paul van der Helm.

Trainer Edwin Grünholz verlengde eerder al zijn contract. Van der Plas is niet de eerste speler die ook voor volgend seizoen vastligt. Vorig jaar besloten aanvoerder Jeffrey Ket, Martijn de Zwart, Chima Bosman en Ricardo Kuyvenhoven al dat ze sowieso tot de zomer van 2022 op sportpark Nieuw Zuid blijven voetballen.

Foto: Orange Pictures

Lees ook: Bakker eerste VVSB’er die z’n contract verlengt


Sorry, mogen we nog even jouw aandacht?

Ook Voetbal in de Bollenstreek wordt keihard getroffen door de coronacrisis. De inkomsten zijn zwaar gedaald, terwijl we wel doorgaan met schrijven. We gaan geen geld vragen voor artikelen. Maar wil je ons toch op een bepaalde manier steunen? Dat kan.

Doneer € -

Thanks! 


POPULAIRE BERICHTEN