Zet allemaal woensdag 30 december met dikke letters in de agenda. Op die dag organiseert VIDB samen met BroSports het eerste VIDB Zaaltoernooi voor de Bollenstreek. Met twee gloednieuwe sporthallen op Sportpark de Duinwetering is er bijna geen betere locatie te bedenken. In de ochtend gaan de regionale D- en C-teams de degens kruisen. In de middag is het de beurt aan de beste zaalvoetballers uit de Bollenstreek. In beide gevallen spelen we 5 vs 5 en volgens de zaalvoetbalregels. 

Voor het toernooi in de middag mag elke club één team van maximaal tien spelers inschrijven. Dit hoeft dus niet per se het eerste elftal te zijn! We zijn op zoek naar de 10 beste zaalvoetballers van elke club. En die spelen lang niet altijd in het eerste, al zijn die spelers uiteraard meer dan welkom. Zo kan een club dus ook een speler uit de A-jeugd, drie uit het 1e, vier uit het 2e en twee uit het 9e in zijn selectie opnemen. Inschrijfgeld voor een seniorenteam is € 50,- per team. De samenstelling van deze teams wordt door de club geregeld.

Het ochtendgedeelte is geserveerd voor de D- en C-selecties.  Wil jij met jouw team deelnemen? Vul dan het onderstaande inschrijfformulier in en wij nemen contact met je op. Wanneer je dit formulier ons al per mail hebt toegestuurd, is dat natuurlijk niet meer nodig. Inschrijfgeld voor een juniorenteam is € 25,- per team.

Inschrijfformulier D- en C-junioren

Voetbalvereniging

Categorie

Contactpersoon

E-mailadres contactpersoon

Telefoonnummer contactpersoon

Aantal spelers in het team


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys6-2TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk0-0Quick Boys
FC Lisse2-4VVSB
FC Rijnvogels3-1Rijsoord
HVC'101-0Valken '68
Soccer Boys1-2Kagia
VVSB (zat.)5-1Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys1-1Jong Volendam
ONS Sneek3-3Ter Leede
Van Nispen (zat.)3-1DoCoS
SJC (zat.)2-0Warmunda
TEC1-1Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC14.00Quick '20
Hillegom14.00ASC
Foreholte14.00RKDEO
Altior14.00Teylingen
VSV14.00Van Nispen (zon.)