De weekwinnaars van het Equipo Voetbalreizen Moment van de Maand scoorden dit keer treffers van wonderlijke schoonheid. Maar wie gaat er deze keer met de winst vandoor? Iemand van Hillegom of Quick Boys?

Het was een close call tussen beide inzendingen. Maar uiteindelijk stemden jullie net wat meer op de goal à la Zlatan Ibrahimovic. Een speelster van Quick Boys scoorde via een prachtige hakbal in de wedstrijd tussen Valken’68 MO11-1 en Quick Boys MO11-1. De prachtige actie van Jim Jansen bij sv Hillegom JO11-1 moet daardoor zijn meerdere erkennen in de schitterende goal op de Katwijkse velden.

Gefeliciteerd Jaco van Rijn! De cheque ter waarde van honderd euro komt jouw kant op! Het is misschien een suggestie om de speelster mee te nemen naar AC Milan, zodat ze Ibrahimovic eventueel ook zo’n mooie goal ziet maken. Maar goed, dat mag je zelf bepalen! Veel plezier ermee!

Bij Equipo boek je binnen enkele minuten jouw complete voetbalreis. Jij kiest de wedstrijdkaartjes, het hotel en de vlucht. Alles is aan te passen naar je eigen voorkeur, dus je bent en blijft de baas over je eigen voetbalreis. We verzorgen voetbaltrips naar de grote Europese voetballanden zoals Spanje, Italië, Engeland, Duitsland en Portugal. Liever op voetbalreis naar jouw favoriete club? Wat dacht je van toppers als FC BarcelonaLiverpoolTottenham HotspurReal Madrid of ArsenalGenoeg landen om te bezoeken en genoeg voetbalwedstrijden om te beleven.

Lees ook: Opnieuw twee talenten doorgeschoven naar de A-selectie van FC Lisse

 

POPULAIRE BERICHTEN