De vooractie, de uiteindelijke treffer: het doelpunt van Jim Jansen was er één om door een ringetje te halen. Dat vonden jullie gelukkig ook. Met meer dan 175 stemmen kwam hij deze week als winnaar uit de bus. Het doelpunt werd ingezonden door Ramona Jansen, zou dat toevallig ‘mama Jansen’ zijn?

Het winnende filmpje komt later deze week in de eindronde van februari terecht. Daarin neemt Ramona Jansen het op tegen Jaco van Rijn, die een video instuurde van een briljante hakbal van Quick Boys MO-11. Later deze week kunnen jullie dus weer gaan stemmen via onze social media-kanalen.

Equipo Moment 1: inhouden en schieten

Degene die de finaleronde wint krijgt een cheque t.w.v. €100,- uit te geven bij Equipo Voetbalreizen. Met de ontknopingen in de verschillende Europese competities is dit het moment om een voetbalreisje te boeken.

Vergeet ook niet komende week al jullie inzendingen weer op te sturen. Weet weet zit jij over een paar weken of maanden in een Europees stadion.

Bij Equipo boek je binnen enkele minuten jouw complete voetbalreis. Jij kiest de wedstrijdkaartjes, het hotel en de vlucht. Alles is aan te passen naar je eigen voorkeur, dus je bent en blijft de baas over je eigen voetbalreis. We verzorgen voetbaltrips naar de grote Europese voetballanden zoals Spanje, Italië, Engeland, Duitsland en Portugal. Liever op voetbalreis naar jouw favoriete club? Wat dacht je van toppers als FC BarcelonaLiverpoolTottenham HotspurReal Madrid of ArsenalGenoeg landen om te bezoeken en genoeg voetbalwedstrijden om te beleven.

POPULAIRE BERICHTEN