Het is spannend in de top tien van het Equipo Voetbalreizen topscorersklassement. Maar liefst vier spelers staan op een gedeelde derde plek en we hebben een nieuwkomer in de top tien. 

Nick van Staveren is de nieuwkomer. Door zijn treffer tegen HHC Hardenberg vinden we de aanvaller van Noordwijk terug in de top tien van ons topscorersklassement. Overigens is de oud-speler van SV Hillegom door zijn treffer momenteel ook clubtopscorer van de Noordwijkers.

Mike van den Ban, Dani van der Moot, Joel Tillema en Tommy Bekooij staan op een gedeelde derde plek. De spelers van Katwijk, Rijnsburgse Boys en Quick Boys hebben alle vier zeven doelpunten gemaakt in de Tweede Divisie.

Daarnaast hebben we een opvallende speler in het algemene klassement. Roy van den Bosch van VVSB (zat.) is dit weekend van plek 120 naar plek 40 gestegen. Tachtig plaatsen omhoog dus. De topscorer van ons klassement komt – toevallig – ook van De Boekhorst. Felitciano Zschüsschen is met acht treffers in de Derde Divisie de koploper.

De volledige lijst met topscorers in de Duin- en Bollenstreek vind je hier. In de lijst staan momenteel 137 voetballers.

Hoe zat die puntentelling ook alweer precies in elkaar? Zo dus:

Competitie
Zwaarte
Duels
Rekenfactor
Tweede Divisie
2
34
1,53
Derde Divisie
1,8
32
1,46
Hoofdklasse
1,6
30
1,39
Eerste Klasse
1,4
26
1,4
Tweede Klasse
1,2
26
1,2
Derde/Vierde Klasse
1,0
26
1,0

Bij Equipo boek je binnen enkele minuten jouw complete voetbalreis. Jij kiest de wedstrijdkaartjes, het hotel en de vlucht. Alles is aan te passen naar je eigen voorkeur, dus je bent en blijft de baas over je eigen voetbalreis. We verzorgen voetbaltrips naar de grote Europese voetballanden zoals Spanje, Italië, Engeland, Duitsland en Portugal. Liever op voetbalreis naar jouw favoriete club? Wat dacht je van toppers als FC BarcelonaLiverpoolTottenham HotspurReal Madrid of Arsenal? Genoeg landen om te bezoeken en genoeg voetbalwedstrijden om te beleven.

POPULAIRE BERICHTEN