Julian Jenner en Rijnsburgse Boys hebben afscheid van elkaar genomen. De jeugdtrainer tekende in 2018 op Sportpark Middelmors en nam Rijnsburgse Boys O17 onder z’n hoede. Jenner speelde als profvoetballer zeven keer voor Jong Oranje. Daarin kwam hij één keer tot scoren.

,,Helaas konden we niet al zijn nieuwe ideeën realiseren, maar we hebben toch veel geleerd van zijn professionele wijze van trainen die hij de jongens bijgebracht heeft. We hebben van Julian genoten, in goede en slechte tijden”, valt te lezen op de clubwebsite. De in Delft opgegroeid ex-prof was de laatste tijd actief als trainer van Rijnsburgse Boys JO19. Jenner voetbalde in z’n profcarrière onder andere voor Feyenoord, AZ, NAC en Vitesse. De oud-rechtsbuiten maakte in januari 2020 bekend aan de slag te gaan bij Ajax als techniektrainer.


Mogen we even jouw aandacht?

Ook Voetbal in de Bollenstreek wordt keihard getroffen door de coronacrisis. De inkomsten zijn zwaar gedaald, terwijl we wel doorgaan met schrijven. Nee, we gaan geld vragen voor artikelen. Maar wil je ons toch op een bepaalde manier steunen? Dat kan.

Doneer € -

Thanks!


Archieffoto: Rijnsburgse Boys

Lees ook: ‘Verweij tekent bij: ,,Voelde alsof ik iets nog niet had afgemaakt bij FC Lisse”‘

POPULAIRE BERICHTEN