FC Lisse heeft zondag de eerste overwinning van het seizoen geboekt. De ploeg van Sjaak Polak zegevierde op bezoek bij ADO ’20 met 1-2 door goals van Dyllandro Panka en Rowdy van der Putten. Ricardo van Rijn maakte zijn debuut bij FC Lisse en deed in Heemskerk de gehele wedstrijd mee.

Op de voor FC Lisse vreemde aanvangsdag kende het een uitstekende eerste helft. Na twintig minuten zorgde Panka voor de openingstreffer. Hij tikte een corner binnen die door ADO ’20 niet goed verwerkt kon worden. Vervolgens zorgde Van der Putten na 39 minuten voor de 0-2. Hij knikte een fraaie uitdraaiende voorzet van Max Hudepohl overtuigend binnen.

In het slotkwartier kwam ADO ’20 nog wel terug tot 1-2, maar verder liet FC Lisse het niet komen.

ADO ’20 – FC Lisse 1-2 (0-2)
Goals: Dyllandro Panka, Rowdy van der Putten