FC Lisse heeft in de winterstop naast de komst van Raily Ignacio gegrepen. Technisch manager Kevin Winter vertelde onlangs in onze podcast VIDB Café dat de spits op gesprek kwam op Ter Specke, maar uiteindelijk voor Kozakken Boys koos.

“Het gesprek was positief: vanuit zijn kant en ook vanuit onze kant”, vertelt Winter. “Het is alleen niet gelukt. Wat bij Kozakken Boys wel kon, kon hier niet.”

Dat Ignacio (36) meteen is gaan presteren in Werkendam, verbaast Winter niet. “Daar hadden wij ook geen twijfels over, want doelpunten maken verleer je niet. Het had een mannetje geweest die echt wel zou passen hier in de selectie.”

Winter: “Hij komt misschien over als een flierefluiter, maar ik heb drie jaar met hem gespeeld bij Rijnsburgse Boys, en hij is een echte winnaar. Ik zei in de winterstop al: ‘let maar op, hij gaat er gewoon tien tot twaalf maken’. Dat kan onderin net het verschil betekenen tussen wel of niet handhaven.”

Hieronder kun je de volledige aflevering met Kevin Winter en Sjaak Polak terugluisteren. De interesse in Ignacio komt vanaf 40:00 aan bod.

Foto: FC Lisse

Lees ook: Rijnsburgse Boys op eigen veld geklopt door Kon. HFC, FC Lisse verliest in Spakenburg

POPULAIRE BERICHTEN