FC Rijnvogels heeft zondag een uitzege op Quick geboekt. De ploeg van Danny Hijzelendoorn was in Den Haag met 1-2 te sterk voor het team van Paul van der Zwaan. Beide Katwijkse goals kwamen van Maxim van der Meer.

FC Rijnvogels zit in een goede flow. Ruim een week geleden werd FC Lisse met 3-1 verslagen en midweeks volgde ook een bekerzege op VFC Zwaluw: 1-4.

Van der Meer scoorde in beide duels in totaal drie keer en was nu ook weer belangrijk. Na een eerste halfuur met kansen over en weer opende de rechtspoot uit een cornervariant de score: 0-1.

Geen 0-2, maar 1-1
Bryan Iliohan had daarna de marge moeten verdubbelen, maar miste een opgelegde kans. Quick profiteerde dankbaar, want vier minuten voor rust kwam de gelijkmaker op het scorebord.

FC Rijnvogels nam na een uur spelen een hernieuwde voorsprong. Van der Meer drukte af voor zijn tweede van de middag: 1-2. Even later raakte ploeggenoot Peer van Paasen  de lat. Het paste bij het beeld van de slotfase, waarin de bezoekers meerdere grote kansen onbenut lieten, daarmee Quick in leven houdend.

Quick probeerde nog wel een offensief van de grond te krijgen, maar dat lukte niet. Het bleef bij 1-2.

Quick – FC Rijnvogels 1-2 (1-1)
Goals: Maxim van der Meer (2)

Loting KNVB Beker: vijf thuisduels met BVO’s, Katwijk naar de Westmaat

Waar hopen FC Rijnvogels, Rijnsburgse Boys, FC Lisse en Noordwijk op tijdens de loting?

FC Rijnvogels poetst achterstand ruimschoots weg en bereikt hoofdtoernooi KNVB Beker

Verslag | FC Rijnvogels legt met uitstekende eerste helft basis voor zege op FC Lisse