Voetbalvereniging Foreholte mag gaan uitbreiden. De raadscommissie Welzijn van Teylingen ging maandagavond unaniem akkoord met een voorstel van B&W  ( het college van burgemeester en wethouders) voor de uitbreiding van Sportpark De Elsgeest.

Voor Foreholte betekent dit dat ze een extra kunstgrasveld zullen krijgen. Het grasveld (veld vijf) wordt verplaatst naar een plek tussen de Leidsevaart en veld één. De huidige velden één tot en met vier blijven liggen. Er komen voor de hockeyvereniging twee nieuwe velden bij op de huidige locatie van veld vijf en het materialengebouw van Foreholte. Er wordt voor de Voorhoutse voetbalvereniging op een andere plek op het sportpark een nieuwe bergingsruimte gecreëerd.

Parkeren
Ook komen er extra parkeerplaatsen en zal de verkeersveiligheid worden verbeterd. Er komt éénrichtingsverkeer rondom de ijsbaan naar en van het parkeerterrein. De voetbalvereniging is samen met de hockeyclub en stichting exploitatie Koranholte (SEF) drie jaar bezig geweest met het voeren van overleg met de gemeente.

Om de uitbreiding te verduidelijken heeft Foreholte er een situatieschets bij de berichtgeving toegevoegd.

Archieffoto: Jeannette Dijkstra


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC20.00Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp20.15Hillegom