Het seizoen nadert zijn einde, maar de mooie plaatjes blijven binnenstromen. We hebben daarom weer een fraaie selectie kunnen samenstellen. Welke vind jij de mooiste? 

De winnaar krijgt een heerlijke taart van Bakkerij Gebr. Van Tilburg uit Rijnsburg met daarop de winnende foto. Welke vind jij de mooiste? Stemmen kan via de reacties hieronder, via de mail (foto@voetbalindebollenstreek.nl) of onze sociale media (Facebook, Twitter, Instagram). Je hebt tot woensdagavond twaalf uur.

Foto 1: Als de nood hoog is…

Als de nood hoog is…Iedere man zal deze zin wel kunnen afmaken. Wat er precies in het water zat, zullen we nooit weten, maar feit is dat de mannen van Katwijk JO7-1 op een toernooi bij vv Oegstgeest vlak voor een wedstrijd gezamenlijk een plaspauze inlasten. Het legde ze overigens geen windeieren, want de eerste prijs ging naar de Katwijkers. (Foto: Ton Gunstra)

Foto 2: De Cup is binnen!

Ook succes was er voor het vijfde seniorenteam van Valken ’68. De Valkenburgers waren zaterdag in Alphen aan den Rijn actief, waar de finales van de Districtsbeker werden afgewerkt. Na een zinderende eindstrijd met dito ontknoping kwam Valken ’68, naar eigen zeggen ook wel Al Dahib genoemd, als winnaar uit de strijd tegen Zwartewaal. Daarvoor mocht de keeper van het vijfde bedankt worden. Die stopte vijf minuten voor tijd een strafschop, waardoor de champagne ontkurkt mocht worden. Van harte mannen! (Foto: ingestuurd door Erik van Duijn)

Foto 3: Aan de wilgen!

SJC-spits Sten Goosen gaf het spreekwoord de schoenen aan de wilgen hangen een dubbele betekenis. Althans, hij deed het zowel letterlijk als figuurlijk. De verloren uitwedstrijd bij Quick was zondag zijn laatste als actief voetballer. En wat doen een speler in ruste? Juist ja, die hangt zijn kicksen aan de wilgen.

 


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 13 aug.
Oefenduels
Koninklijke HFC3-4Ter Leede
FC Lisse0-1Katwijk
FC 's-Gravenzande0-3Rijnsburgse Boys
Noordwijk0-1VVSB
Quick Boys1-2Jong ADO Den Haag
Foreholteafg.Warmunda
Do. 15 aug.
Oefenduels
Quick Boys6-1TAC'90
Za. 17 aug.
KNVB-beker
VVSB2-4Harkemase Boys
FC Lisse1-2Ajax (ama.)
Ter Leede1-4Fortuna Wormerveer
FC Rijnvogels0-4O.S.S.'20
Oefenduels
Koninklijke HFC2-2Rijnsburgse Boys
Noordwijk4-0OJC Rosmalen
SJC5-0DTS Ede
Zandvoort4-0Valken '68
Hillegom2-1Van Nispen (zat.)
VVSB (zat.)2-2VVC
Katwijk4-0Velsen
Zo. 18 aug.
Oefenduel
ASC3-3Foreholte
Hillegom0-3DEM
VVH/Velserbroek3-2Van Nispen (zon.)