Het seizoen nadert zijn einde, maar de mooie plaatjes blijven binnenstromen. We hebben daarom weer een fraaie selectie kunnen samenstellen. Welke vind jij de mooiste? 

De winnaar krijgt een heerlijke taart van Bakkerij Gebr. Van Tilburg uit Rijnsburg met daarop de winnende foto. Welke vind jij de mooiste? Stemmen kan via de reacties hieronder, via de mail ([email protected]) of onze sociale media (Facebook, Twitter, Instagram). Je hebt tot woensdagavond twaalf uur.

Foto 1: Als de nood hoog is…

Als de nood hoog is…Iedere man zal deze zin wel kunnen afmaken. Wat er precies in het water zat, zullen we nooit weten, maar feit is dat de mannen van Katwijk JO7-1 op een toernooi bij vv Oegstgeest vlak voor een wedstrijd gezamenlijk een plaspauze inlasten. Het legde ze overigens geen windeieren, want de eerste prijs ging naar de Katwijkers. (Foto: Ton Gunstra)

Foto 2: De Cup is binnen!

Ook succes was er voor het vijfde seniorenteam van Valken ’68. De Valkenburgers waren zaterdag in Alphen aan den Rijn actief, waar de finales van de Districtsbeker werden afgewerkt. Na een zinderende eindstrijd met dito ontknoping kwam Valken ’68, naar eigen zeggen ook wel Al Dahib genoemd, als winnaar uit de strijd tegen Zwartewaal. Daarvoor mocht de keeper van het vijfde bedankt worden. Die stopte vijf minuten voor tijd een strafschop, waardoor de champagne ontkurkt mocht worden. Van harte mannen! (Foto: ingestuurd door Erik van Duijn)

Foto 3: Aan de wilgen!

SJC-spits Sten Goosen gaf het spreekwoord de schoenen aan de wilgen hangen een dubbele betekenis. Althans, hij deed het zowel letterlijk als figuurlijk. De verloren uitwedstrijd bij Quick was zondag zijn laatste als actief voetballer. En wat doen een speler in ruste? Juist ja, die hangt zijn kicksen aan de wilgen.

 

POPULAIRE BERICHTEN