Vorige week is de ‘Foto van de Week’ gewonnen door een inzending van Cor Spruijt, op deze foto werd Rijnsburgse Boys-middenvelder Roderick Gielisse opgeslokt door de feestvierende supporters van de ‘Uien’. In deze rubriek worden drie platen van het afgelopen weekend geselecteerd die strijden om de titel ‘Foto van de Week’. Dit kunnen foto’s zijn van selectie-elftallen, niet-selectieteams, jeugdteams, damesteams en supporters. 

Hieronder vind je de drie genomineerde foto’s, jullie rest nu alleen nog te stemmen. Welke foto vind jij de mooiste?


Stemmen kan via de mail ([email protected]) of via social media (Facebook en Twitter). Stemmen kan tot donderdag 23:59 uur. Vrijdagochtend maken wij de winnaar bekend.


Foto 1: Spannende ‘meidenderby’ onder de lentezon

meiden derby quick boys Rijnsburgse boys

Een foto die de spannende wedstrijd van afgelopen zaterdag tussen Quick Boys MO13-2 en Rijnsburgse Boys MO13-2 perfect beschrijft. Twee meiden die onder de lentezon strijden om de bal, Quick Boys wint de ‘meidenderby’ uiteindelijk nipt met 3-2. (Foto: ingestuurd door Dolf v.d. Mey)

Foto 2: Stijlvolle aanname tijdens makkelijke middag Valken ’68

Chris Volwater valken '68

Een stijlvolle aanname met ‘buitenkantje’ rechts van Chris Volwater vastgelegd tijdens een makkelijke middag voor Valken ’68. De Valkenburgers wonnen met 8-1 van hekkensluiter DHC en deden daarmee wat ze moesten doen. (Foto: Saam de Mooij)

Foto 3: Kampioen in april

Rijnsburgse Boys 10 Kampioen

Kampioen in april: in de selectieteams zie je het niet vaak meer, maar in de lagere senioren elftallen gebeurt het nog regelmatig. Op de foto vastgelegd de kersverse kampioensploeg Rijnsburgse Boys 10, de mannen wonnen afgelopen zaterdag met 5-2 van nummer twee FC Oegstgeest 10 en zijn daardoor voor de concurrentie niet meer in te halen. Gefeliciteerd, boys! (Foto: Rijnsburgse Boys)

Wil je voor de volgende editie ook een foto insturen? Dat kan via [email protected] of via onze redactietelefoon: 0610951629.

Lees ook: In Memoriam: Hennie van de Weerd

POPULAIRE BERICHTEN