De derby Noordwijk – Quick Boys heeft zaterdag geen goals en dus ook geen winnaar opgeleverd. Het treffen eindigde in 0-0.

Met wind in de rug had Noordwijk op een volle Duinwetering voor rust het initiatief en de ploeg van Kees Zethof had in die fase ook een voorsprong moeten nemen. Emiel Wendt miste een dot van een kans van dichtbij en Riley Reemnet schoot een vrije trap hard op de lat. Jesper de Vré was wél doeltreffend, maar zijn treffer werd afgekeurd vanwege buitenspel.

Driemaal de lat geraakt
Quick Boys liet zich voor rust aftroeven door het scherpe Noordwijk, dat er een vechtwedstrijd van wilde maken. Pas in het laatste halfuur vonden de bezoekers hun ritme en dat leidde na zeventig minuten tot de eerste serieuze Katwijkse kans. Nick Broekhuizen knikte een vrije trap van Jesse Reinders op de lat.

Zo werd de lat uiteindelijk drie keer geraakt in deze derby, want Noordwijker Sem van Oosten trof ‘m ook nog met een schot vanaf randje zestien. Diezelfde Van Oosten leek in de slotminuut nog 1-op-1 met Quick Boys-goalie Paul van der Helm te kunnen, maar de actie van de moegestreden aanvaller strandde nog ver voor de zestien meter.

Al met al was 0-0 een uitslag waar beide kampen wel mee konden leven.

Noordwijk – Quick Boys 0-0

Bekijk ook: De Vooruitblik #13: met Lars Jansen (Noordwijk)
Check ook: Van der Helm wenst winst op Noordwijk: ‘Hebben wat recht te zetten tegen ze’