Wesley Goeman vertrekt na dit seizoen bij Ter Leede. Beide partijen zijn het niet eens geworden over een nieuw contract. Zodoende blijft het verblijf van de 31-jarige middenvelder op de Roodemolen beperkt tot een seizoen.

Goeman streek afgelopen zomer neer in Sassenheim en werd toen herenigd met Niek Oosterlee, de trainer met wie hij al samenwerkte bij GVVV. Eerder hadden de twee elkaar bij Rijnsburgse Boys net misgelopen.

In onze regio speelde Goeman ook voor VVSB. Na een jaar GVVV en twee seizoenen Westlandia sloot hij aan bij Ter Leede. Het was een nieuwe frisse start voor de rechtspoot, die door een hernia bijna twee jaar niet in actie was gekomen.

In sportief opzicht kent Ter Leede een uitermate tegenvallend seizoen. De Sassenheimers staan drie wedstrijden voor het einde op een P/D-plaats, maar moeten vrezen voor directe degradatie.

Goeman laat aan VIDB weten op zoek te gaan naar iets wat passend is met zijn werk en privé. Hij is eigenaar van een onderhoudsbedrijf en heeft een jong gezin. Goeman blijft het liefst op een zo hoog mogelijk niveau actief.

Foto: Orange Pictures

Lees ook: Dit is waarom Wesley Goeman voor Ter Leede kiest

POPULAIRE BERICHTEN