Een grote groep Warmunda-spelers blijft ook volgend seizoen actief op Sportpark Overbos. Maar liefst dertien spelers hebben hun jawoord gegeven aan de vierdeklasser. Rens van der Zwet, Roy Komen, Dax van Leeuwen, Brian van Noort, Sjoerd van der Voort, Luuk Holverda, Koen Mastemaker, Menno van Noort, Kevin van Bentum, Jasper Kortekaas, Melle de Louw, Stan van Rijn en Rick van der Boon blijven spelen bij Warmunda.

De vierdeklasser maakte in een eerder stadium bekend dat Sohrab Safi en Sjoerd Winkelman de ploeg komen versterken. Beide heren komen over van FC Boshuizen. Daar staat wel het vertrek van Mike Zwijnenburg tegenover. Hij gaat naar Valken ’68. Warmunda heeft in de afgelopen maanden openlijk uitgesproken het liefst zo snel mogelijk te promoveren uit de Vierde Klasse.

Selectie Warmunda 2020 – 2021

Blijft: Barry van Rijn (trainer), Remco Breuer (trainer), Rens van der Zwet, Roy Komen, Dax van Leeuwen, Brian van Noort, Sjoerd van der Voort, Luuk Holverda, Koen Mastemaker, Menno van Noort, Kevin van Bentum, Jasper Kortekaas, Melle de Louw, Stan van Rijn, Rick van der Boon

Nieuw:  Sohrab Safi (FC Boshuizen), Sjoerd Winkelman (FC Boshuizen)

Vertrekt: Mike Zwijnenburg (Valken ’68)

Archieffoto: Orange Pictures

Lees ook: ‘Historisch duel: dorp tegen dorp’

POPULAIRE BERICHTEN