Edwin Grünholz zal ook volgend seizoen de trainer zijn van Quick Boys. De Hagenees heeft zijn contract met één seizoen verlengd en is zo tot de zomer van 2022 te bewonderen op sportpark Nieuw Zuid. Assistent-trainer Mourat Mghizrat zal de rechterhand blijven van Grünholz. Hij zit sinds dit seizoen op de bank bij de blauw-witten en werkte eerder al vier seizoenen samen met Grünholz bij Westlandia.

Grünholz kwam zelf in de zomer van 2019 over van Westlandia en had in zijn eerste seizoen de taak om de Katwijkers te behoeden voor degradatie in de Tweede Divisie. Die taak wist hij te volbrengen, want na 24 wedstrijden stonden de blauw-witten op een veilige veertiende plek. Achteraf gezien zou het weinig uitmaken, want de competitie werd stopgezet en er werd bepaald dat er niemand degradeerde uit de Tweede Divisie.

Dit seizoen kon Grünholz naar eigen zeggen meer en meer zijn eigen elftal creëren en dat had tot nu toe effect op de prestaties van Quick Boys. Bij het ingaan van de voorlopige stop van het amateurvoetbal, staan de Katwijkers op een vierde plek met evenveel punten als de nummer drie Spakenburg en de nummer twee ASWH.

Foto: Orange Pictures

Lees ook: Spruijt: „Het is eigenlijk een soort vriendenteam, maar dan op hoog niveau’’


Sorry, mogen we nog even jouw aandacht?

Ook Voetbal in de Bollenstreek wordt keihard getroffen door de coronacrisis. De inkomsten zijn zwaar gedaald, terwijl we wel doorgaan met schrijven. We gaan geen geld vragen voor artikelen. Maar wil je ons toch op een bepaalde manier steunen? Dat kan.

Doneer € -

Thanks! 


POPULAIRE BERICHTEN