"banner

Ronald Turenhout is nog niet klaar bij sv Hillegom. De Hillegommer laat aan Voetbal in de Bollenstreek weten nog een jaar door te gaan. Turenhout sloot afgelopen zomer weer bij de selectie aan na enkele jaren in een vriendenteam te hebben gespeeld. 

De 34-jarige aanvaller is dit seizoen topscorer bij de Hillegommers met zes doelpunten. Turenhout is naar eigen zeggen ‘eindelijk’ weer fit. De spits kampte met suikerziekte en had lange tijd nodig om daar bovenop te komen.

Komend weekend neemt de ex-speler van onder andere vv Katwijk en FC Rijnvogels het op met Hillegom tegen HSV uit Heil00 in de eerste ronde van de nacompetitie. De inzet zal zijn handhaving in de Eerste Klasse.

SV Hillegom

Blijft: Frank de Groot, Danny van der Berg, Aiden Ryan, Mitchell van der Paard, Niels de Jong, Joris van Dongen, Mike van Veen, Tom Tebbens, Jim Pijpers, Jasper van Trigt, Didier Haagmans, Yannick van Graas, Davey Braggaar, Ronald Turenhout.

Vertrekt: Arend Jan Kranenburg (trainer, n.n.b.), Rahim Gök (n.n.b.), Tom ten Have (stopt), Peter van Leeuwen (vriendenteam)

Nieuw: Stefan Teeken (trainer, VVSB), Jeroen Dedel (SJC), Niels van Veen (Ter Leede), Donovan Partosoebroto (SV Hoofddorp)

Lees ook: ‘Video-voorbeschouwing: ,,Vorige week had ook mijn laatste wedstrijd kunnen zijn”‘

Foto: Dirk van de Reep


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Din. 15 okt.
Oefenwedstrijden
FC Lisse 20.00Quick Boys
Don. 17 okt.
VVSB20.00RKVV DEM
Zat. 19 okt.
Docos 14.30Kagia
Van Nispen (zat.) 14.30Soccer Boys
Valken'68 14.30RCL
VVSB (zat.) 14.30 FC VVC
FC Boshuizen 14.30Warmunda
Zon. 13 okt.
SDO14.00SJC
Forholte 14.00VV Wilhelmus
Hillegom 14.00HMSH
Teylingen 14.00HVV
VVH/Velserbroek 14.00Van Nispen (zon.)