De nieuwe competitie-indelingen voor de Eerste tot de Vierde Klasse zijn op Voetbal.nl gepubliceerd. SV Hillegom zit definitief in de Eerste Klasse in West I. In de Tweede Klasse C hebben Teylingen en Foreholte met een paar Noord-Hollandse ploegen er verrassend nieuwe tegenstanders bij. 

Met de terugkeer in West I is de KNVB tegen het verzoek van sv Hillegom ingegaan. Die wilden zelf in West II blijven voetballen. De Hillegommers hebben de beslissing van de bond uiteindelijk geaccepteerd. De club ligt zelf topografisch gezien op de rand van West I en West II. In de Eerste Klasse komt Hillegom oude bekenden tegen als Assendelft, Fortuna Wormerveer, AFC ’34 en Legmeervogels. Ook het ROAC van oud-VVSB-assistent Hein Leliveld speelt in die competitie.

Nu Hillegom uit de Tweede Klasse C is vertrokken kent die afdeling een paar nieuwe tegenstanders uit Noord-Holland. Teylingen en Foreholte spelen het komende seizoen behalve tegen bekende tegenstanders als ASC, DOSR of RKDEO ook tegen Bloemendaal, v.v. Schoten (Haarlem), DIOS (Nieuw-Vennep) en HBC (Heemstede).

Ook Valken ’68 zal het aankomend seizoen af en toe de bus naar Noord-Holland moeten pakken. Zij zijn in de Eerste Klasse op zaterdag ingedeeld bij clubs als Voorschoten ’97, VELO en Honselersdijk. Maar ook Zwaluwen ’30 (Hoorn), ZOB (Zuidoostbeemster) en BOL (Broek op Langedijk) behoren tot de tegenstanders van de Valkenburgers.

Zaterdag:

Eerste Klasse A
Valken ’68
AFC
Argon
BOL
Die Haghe
Forum Sport
Honselersdijk
Monnickendam
Nootdorp
VELO
Voorschoten ’97
WV-HEDW
ZOB
Zwaluwen ’30

Tweede Klasse C
Kagia
Van Nispen
CVC Berkel
DSO
DoCoS
HVC’10
RCL
SVC’08
Soccer Boys
Te Werve
UVS
Vitesse Delft
Wateringse Veld Kranenburg
Westlandia (zat.)

Derde Klasse A
VVSB (zat.)
Aarlanderveen
Alphia
Be Fair
Blauw-Zwart
CVC Reeuwijk
DWO
FC Oegstgeest
Gouda
Lugdunum
Nieuwkoop
Sporting Leiden
TAVV
VVC FC

Vierde Klasse A
SJC (zat.)
Warmunda
Bernardus
FC Boshuizen (zat.)
Football Factory
Hazerswoude Boys
Koudekerk
LSVV ’70
MMO
Meerburg
Roodenburg
Kickers ’69
SJZ
Woubrugge

Zondag:

Eerste Klasse A
SV Hillegom
AFC’34
AGB
Assendelft
DSOV
FC Uitgeest
Fortuna Wormerveer
Hoofddorp
Kampong
Kolping Boys
LSVV
Legmeervogels
ROAC
SDZ

Tweede Klasse C
Foreholte
Teylingen
ASC
Altior
Bloemendaal
DIOS
DOSR
HBC
HMSH
HVV
Laakkwartier
RKDEO
v.v. Schoten
Wilhelmus

Foto: Kees Jonker

Lees ook: ‘Katwijk in een helftje klaar met talententeam’


Sorry, mogen we nog even jouw aandacht?

Ook Voetbal in de Bollenstreek wordt keihard getroffen door de coronacrisis. De inkomsten zijn zwaar gedaald, terwijl we wel doorgaan met schrijven. We gaan geen geld vragen voor artikelen. Maar wil je ons toch op een bepaalde manier steunen? Dat kan.

Doneer € -

Thanks! 


POPULAIRE BERICHTEN