"banner

SV Hillegom is de winnaar van de derby tegen RKVV Teylingen. De ploeg van Ron Bouman was op eigen veld met 5-1 te sterk voor de Sassenheimers.

Het meeste spektakel kwam er pas in de tweede helft. De beide ploegen gingen namelijk met de brilstand op het bord naar de kleedkamers toen het rustsignaal klonk. Na de thee waren het de bezoekers die goed uit de kleedkamer kwamen. Door een eigen goal van Tom Tebbens kwamen de rood-zwarten op voorsprong: 0-1.

Het antwoord van de thuisploeg kwam al razendsnel. Het was Maik van Zanten die een paar minuten later de gelijkmaker maakte. Daarna gingen de Hillegommers los en binnen no-time stond de 5-1 op het bord.

SV Hillegom – RKVV Teylingen 5-1 (0-0)
Goals: Van Zanten, Dedel, Van Veen, Van Gurp (2) (Hillegom) / Tebbens (eigen doelpunt) (Teylingen)