"banner

In deze editie van de Insta-rondo behandelen we de Instagram-feed van een wat minder bekende speler uit de streek. Calvin Arendse heeft heel wat volgers op Instagram en speelt sinds dit seizoen voor SV Hillegom. Wat is het verhaal van Calvin? En timmert hij aan de weg voor een carrière als model? 

Foto 1: Poserend na de training in Portugal. 

,,Deze foto is genomen in Portugal. Ik liep toen stage bij Belenenses, dat is een profclub daar. Helaas is het niks geworden, maar het was wel een mooie ervaring! Deze foto is eigenlijk een herinnering die ik eraan heb overgehouden. Dat is de reden dat ik hem op Instagram heb gepost.”


Foto 2: Juichen met zijn (oud-) teamgenoten bij FC Lisse A1. 

,,Dit was bij FC Lisse in de A1. Als ik het me nog goed herinner deden we het toen best wel aardig. We hadden een goed elftal en je ziet aan deze foto ook echt dat we een team zijn. Daarom vind ik het ook een mooie foto en heb ik hem op Instagram gezet. Een paar jongens zitten nu bij de selectie of zitten er dicht tegenaan.”

,,Waarom ik niet meer bij Lisse speel? Ik raakte geblesseerd en door mijn blessure lag ik er bijna een heel seizoen uit. Op dat moment zou ik net de overstap maken naar de selectie van Lisse. Daarna kwam ik niet meer in aanmerking voor het eerste.”

Foto 3: Poserend als model voor een kledingwinkel. 

,,Naast het voetbal en school doe ik ook nog modellenwerk. Deze foto is gemaakt voor de winkel van Jandino Asporaat en Marcel Rocha. De winkel heet ‘DinmarFashionStore’. Ik had net als model gelopen voor deze winkel en daarna is deze foto gemaakt.”

,,De presentatie was binnen, maar deze is natuurlijk buiten gemaakt. Ik vond hem mooi en daarom heb ik hem gepost. Dit is niet het enige werk dat ik doe als model. Ik doe ook nog shoots voor voetbalshop.nl en hoop dat nog uit te bouwen in de toekomst en nog meer shoots te gaan doen.”

 

POPULAIRE BERICHTEN