Jaap Zwetsloot is ook volgend seizoen speler van FC Lisse. De rechtsbuiten heeft voor een jaar bijgetekend, waardoor hij na de zomer zijn zesde seizoen in het geel-blauw tegemoet treedt.

Vlugge Japie, zoals zijn bijnaam luidt, kwam in 2019 over van toenmalig tweedeklasser Teylingen. Een flinke overstap qua niveau, maar wel eentje die hij opvallend goed verteerde. In het kampioensjaar 2021/2022 kende Zwetsloot zijn definitieve doorbraak bij FC Lisse. Nadien is hij – indien fit – ook op het hoogste amateurniveau verzekerd van veel speeltijd.

Zwetsloot-brothers
Jaap is de oudste Zwetsloot-broer in de basiself van FC Lisse. Broertje Toon is de ander. Hij kwam medio 2020 naar Ter Specke.

Op de site van FC Lisse wordt de oudste Zwetsloot (28) geprezen. “Op de juiste manier aangespeeld is Jaap met zijn snelheid een plaag voor de tegenstander. Als rechtsbuiten staat hij dan ook constant op scherp”, stelt de tweededivisionist. “Jaap die ook het teambelang kent. Dat betekent ook regelmatig kilometers maken voor de ploeg.”

Foto: Orange Pictures

Lees ook: Jaap Zwetsloot vindt ook in de Tweede Divisie zijn draai
Check ook: Toon Zwetsloot ook een vijfde seizoen in bij FC Lisse

POPULAIRE BERICHTEN