Kagia heeft zaterdagmiddag de tweede seizoenszege geboekt. Na een overwinning half oktober was het lang wachten op een nieuwe driepunter, maar die kwam er zo’n 4,5 maand later op bezoek bij CSW (0-3). Van Nispen pakte de tweede overwinning op rij.

Om niet als een baksteen af te zakken naar de Derde Klasse is het voor Kagia zaak om punten te gaan pakken en de eerste aanzet daartoe werd gegeven in Wilnis. De Lisserbroekers kwamen wat fortuinlijk aan de leiding na een verkeerde terugspeelbal van de thuisploeg. Vervolgens verdubbelde Rens Lamboo nog na een minuut of twintig de marge met een schitterende vrije trap: 0-2.

In de tweede helft gooide Tijs van der Schinkel op aangeven van Rowan Hoeke de wedstrijd definitief in het slot.

Zesklapper in De Zilk
Ook vierdeklasser Van Nispen lijkt los te komen. Na de zege op VVA/Spartaan (1-3) werd nu hekkensluiter Velsenoord met grote cijfers verslagen. Het werd na een 3-0-ruststand uiteindelijk 6-1. Koen Damen en Jeffrey van der Geest waren ieder tweemaal doeltreffend. Ook Ted Duivenvoorden en Berend de Jong vonden het net.