Kagia is helemaal terug in de titelrace. De Lisserbroekers wonnen zaterdag de subtopper tegen Zwammerdam met 2-0. Ruud Heuseveldt en Jelle Boot tekenden, keurig verspreid over twee helften, voor de goals.

Kagia nam door de zege op doelsaldo de tweede plaats over van DWO. Koploper SEV werd bovendien tot op drie punten genaderd.

Scheidend coach Jerry Ubink ziet het weer helemaal zitten. ,,Zo kan maart voor ons een heel interessante maand worden. We spelen deze maand nog vier wedstrijden. De twee lastigste tegenstanders zijn Roodenburg en DoCoS, tegen Sportief en Oosterheem mogen we geen fouten maken. Komen we deze maand goed voor de dag, dan kan het zelfs een heel mooi seizoen worden.

Tegen Zwammerdam speelde Kagia geen grootse pot. De thuisploeg had het betere van het spel, hoewel de betere kansen voor Kagia waren. Halverwege de eerste helft schoot Heuseveldt de bezoekers na een knappe actie op voorsprong. Na rust droeg het duel een zeer open karakter. Boot tekende zeven minuten voor tijd voor de beslissing. Hij kopte in de rebound raak.