Katwijk heeft het contract van Robin Schulte met twee jaar verlengd. Dat is door de oranjehemden donderdagavond bekendgemaakt. De middenvelder ligt nu tot medio 2025 vast.

Schulte begon met voetballen in Purmerend en stapte op 12-jarige leeftijd over naar de jeugdopleiding van FC Volendam. Hij doorliep vervolgens alle vertegenwoordigende jeugdteams, speelde daarna ook voor de beloften, en maakte in april 2021 zijn debuut in het betaalde voetbal tijdens de 2-0-zege op Telstar. Eind vorig seizoen kreeg Schulte van de nieuwkomer in de Eredivisie geen nieuw contract aangeboden.

In Katwijk kende Schulte een ijzersterke start en maakte hij indruk tijdens de eerste wedstrijden van het seizoen. Door blessureleed werd hij echter teruggeworpen. Hij kwam half september voor het laatst in actie, maar is inmiddels weer helemaal hersteld volgens Katwijk.

Technisch manager Cees Bruinink op de clubsite: “Het is een goede zaak dat Robin zijn contract met twee seizoenen heeft verlengd. Hij beschikt over specifieke kwaliteiten, is leergierig en past uitstekend binnen de selectie en bij onze club.”

Foto: Orange Pictures

POPULAIRE BERICHTEN